Despre noi

PerlaNeamtului.ro

Te gazduim cu placere!
Pensiunea Turistica Perla Neamtului

Fie ca sunteti romantic, aventurier, pasionat de cultura sau istorie, sau pur si simplu curios, Pensiunea Turistica Perla Neamtului este locul din care nu va veti întoarce niciodata plictisiţi sau…aceiasi.

Noi va dorim sa ajungeti la Perla Neamtului si sa petreceti o vacanta de neuitat. Veniti aici, la Pensiunea turistica Perla Neamtului, un loc al traditiei si al legendei, un loc unde va veti simti ca acasa!

Echipa Pensiunii Turistice Perla Neamţului este decisa sa mentina prima poziţie in ceea ce priveste creativitatea, profesionalismul si calitatea în turismul din Moldova.

Construită în ideea de a oferi căldura, liniştea şi intimitatea dorită de fiecare dintre noi în vacanţă, pensiunea Turistică Perla Neamţului reuşeşte să-şi susţină din plin argumentele în momentul în care invitaţia de a ne vizita este onorată.

Suna-ne

Galerie foto

Taramuri Ecumenice

O zona plina de istorie, legende si ziduri care au in spatele lor o vesnicie de povestit!

Pensiunea Turistică Perla Neamţului este o unitate turistică amplasată în apropierea renumitelor mănăstiri ale judeţului Neamţ, 500 m de DJ 15B, 30 km de Viaductul de la Poiana Largului, 53 km de Piatra Neamţ şi nu mai mult de 60 km de Suceava.

O zonă puternic încărcată ecumenic, respectiv mănăstirile Putna, Suceviţa, Moldviţa, Voroneţ, etc. Construită în stilul arhitectural al zonei, Pensiunea Turistică Perla Neamţului reuşeşte să pună într-un echilibru perfect frumuseţea, nobleţea şi farmecul vechiului cu confortul oferit de tehnica modernă, toate unite într-un decor de vis.

despre noi
© Perla Neamtului 2022. Toate drepturile rezervate. Powered by webinspire.ro
menu